Wit goud en zwarte doerak


Nu is de tijd om jezelf ECHT te verwennen, vindt Roland Peijnenburg van ster-restaurant De Zwaan. 'De lekkerste kreeft van de wereld uit onze eigen Oosterschelde gecombineerd met de asperges van Boer Sweep uit ons eigen Etten-Leur. En later komen nog de lekkerste aardbeitjes van 'de Leur'.

De Zwaan presenteert nu een 6 gangen menu (€ 110,-)met bijpassend Wijnarrangement,  6 glazen( € 50,-)

Ettense asperges,
rauw gemarineerd, tartaar van corvina, kimchi met oester
Gefermenteerde asperges,
schuimsaus, hoeve-ei in rundermerg gegaard op 65°C, gepekelde asperge, bottarga van eidooier
Oosterscheldekreeft,
zacht gegaard in schaaldierenvinaigrette, venkel, lamsoren, spinaziemousseline
Surf & Turf,
shortrib kung pao, Oosterscheldekreeft, groene asperge, butternut squash
Kaas van affineur Guillaume
Aardbei,
bijzondere rassen van 'de Leur', sphere, witte chocolade, rabarber, aardbei-rabarber daiquiri

Nou ja zeg! Om van te watertanden. Reserveren kun je meteen hier (groepen vanaf 8 personen alleen telefonisch).